Priser & Produkter

Att bläddra i en vacker fotobok med linneomslag och fine art papper eller njuta av bilderna på väggen i handgjorda ramar är något väldigt speciellt. Jag erbjuder produkter av allra högsta kvalitet och lägger stor vikt vid val av leverantörer och material. Många produkter gör jag dessutom själv för hand och jag är stolt över att kunna erbjuda miljövänliga alternativ med otroligt exklusiv känsla i både papper och tryck.

En stor del av arbetet med dina fotografier sker faktiskt efter fotograferingen då jag omsorgsfullt bearbetar varje bild för att få det resultat jag eftersträvar. Även om vi fotograferar i olika miljöer så finns det en röd tråd i nyanser och färgval genom hela fotograferingen. En porträttfotografering kostar från 1200 kr och då ingår konsultation, fotografering, noga utvald rekvisita och en personlig bildvisning där jag hjälper er att välja produkter som passar just ert hem. Ni köper sedan endast de bilder ni förälskar er allra mest i.

Prislista och information om betalning, leverans mm hittar ni här.