Om mig

Foton: Emelie Ohlsson, Juliana Wiklund, Malin Lundgren
 

Fotograf, mamma och sambo. En civilingenjör som gjort karriär inom ingenjörsvärlden som personalchef, sälj- och marknadschef för beräkningeingenjörer, för att sedan kasta sig ut och följa drömmen. Varma leenden, glädje, mjuka små babyfötter och kärlek. Det är saker jag älskar att få vara med och fånga på bild.

Fotografering har alltid varit ett stort intresse, men det blev en passion när jag startade min blogg pastill.nu för snart tio år sedan när min äldsta dotter föddes.  Min egen familj består av sambo,  tre döttrar och katter, som inte sällan får agera modeller framför kameran. Jag har alltid minst ett pysselprojekt på gång och älskar att skapa smarta och snygga saker till både hemmet, familjen och mina fotograferingar.

Jag är utbildad nyföddfotograf och  belovedfotograf och förutom att skapa vackra foton så håller jag kurser i både fotografering, redigering, sälj och marknadsföring.

Vill du veta mer så är du varmt välkommen att kontakta mig på info@pastillfoto.se.

Varma hälsningar,
Malin


Print   sfg   fep-logo-1