Fotografering

Är du gravid och känner hur ett nytt litet liv växer i din kropp? Kanske har du en liten nyfödd baby i famnen? Eller stora busfrön som springer runt benen? Oavsett vilket så vill jag gärna vara med och hjälpa dig att föreviga ögonblick, kärlek och känslor i ditt liv. Jag erbjuder porträttfotograferingar av små och stora, smash the cake och klassisk nyföddfotografering. Gemensamt för mina foton är att de har varma toner, mjukt ljus och noga utvald rekvisita.

Fotograferingen sker utomhus i en härlig miljö som känns rätt för dig eller i min fotostudio i Barkarby strax bakom Ikea, norr om Stockholm. Min studio har ett rum speciellt anpassat just för nyföddfotografering med skötbord, fåtöljer till föräldrarna, amningskudde, värmeelement och ljudmaskin med sövande ljud. I studion finns förutom neutrala bakgrunder i papper även handgjorda träbakgrunder med rustik känsla som ger ett underbart djup i bilderna. Välkomna in på en rundtur i min studio:

Hör av dig till mig på info@pastillfoto.se med dina tankar och önskemål så ser vi om jag är rätt fotograf för dig. Jag är godkänd för F-skatt.